Crock Pot Cooking for Men

Οι άνδρες είναι διαβόητοι επειδή δεν μαγειρεύουν. Πρώτον, έχουν τη μαμά να κάνει όλη τη μαγειρική. Στη συνέχεια, αν τολμήσουν να ζήσουν μόνοι τους για λίγο, μαγειρεύουν μόνοι τους, συνήθως ένα μικρό ρεπερτόριο γευμάτων που αποτελείται από ραβιόλια σε κονσέρβα, μακαρόνια, ρύζι ή/και noodles ramen.

Τελικά, συναντούν αυτόν τον “ειδικό κάποιον” και μπορεί να μαγειρέψουν για να εντυπωσιάσουν τον λεγόμενο “ειδικό κάποιον”, οπότε αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να βρουν το αγαπημένο τους εστιατόριο που δεν είναι το “John’s Pizza”. Από αυτό το ιδιαίτερο εστιατόριο, παραγγέλνουν το αγαπημένο τους γεύμα και το σερβίρουν στα δικά τους πιάτα. Τέλος, παντρεύονται αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο και δεν χρειάζεται πλέον να μαγειρεύουν ξανά, εκτός αν περιλαμβάνει μπρικέτες με κάρβουνο και πολλά υγρά εκκίνησης, και μετά θα μαγειρεύουν όλη μέρα, κάθε μέρα, αρκεί να υπάρχει φωτιά.

Οι άνδρες είναι κυνηγοί/τροφοσυλλέκτες, όχι μάγειρες ή σεφ. Φέρνουν το κρέας, οι γυναίκες στη ζωή τους μαγειρεύουν το κρέας. Αυτή είναι η κύρια διαδικασία σκέψης τους και προσκολλώνται επίμονα στην ιδέα όταν η αλήθεια του θέματος είναι η εξής: αν οι άντρες θέλουν πραγματικά να εντυπωσιάσουν τους γύρω τους με τις μαγειρικές τους δεξιότητες, ανακαλύψτε το σκεύος. Οι κατσαρόλες είναι η μοναδική μεγαλύτερη καινοτομία που χτύπησε τον κόσμο τον 20ο αιώνα και η ευελιξία και η ευκολία χρήσης τους είναι αυτό που τα κάνει τόσο λαμπρά.

Με ένα κατσαρολάκι, οι άνδρες μπορούν να μαγειρέψουν μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων, όλα σχεδιασμένα για να χορταίνουν, να είναι γευστικά και ευχάριστα. Έχετε ένα γιεν για μπάρμπεκιου φτερούγες κοτόπουλου αλλά δεν έχετε χρόνο στο τέλος μιας μεγάλης, κουραστικής μέρας; Πριν φύγετε από το σπίτι το πρωί, ρίξτε τα φτερά στο ταψί, καλύψτε τα με την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου, βάλτε το σκεύος στο χαμηλό και βγείτε έξω από την πόρτα. Ελπίζουμε σε κάτι πιο ουσιαστικό; Κόψτε λίγο βόειο κρέας σε κύβους, ανοίξτε μια κονσέρβα πατάτες, μια κονσέρβα καρότα, ίσως λίγο μπιζέλια, ρίξτε μερικούς κύβους βοείου κρέατος, δύο φλιτζάνια νερό, βάλτε το σκεύος στο χαμηλό και φύγετε. Αλήθεια παντρεμένος με την ιδέα του ραμέν ή των ραβιόλι από κονσέρβα; Ένα σκεύος μπορεί επίσης να το κάνει αυτό, μόνο που απαιτεί πολύ λιγότερη αλληλεπίδραση με τη διαδικασία μαγειρέματος από ό,τι προηγουμένως.

Επιστρέφοντας στο σπίτι μιας βραδιάς είναι όταν συνειδητοποιείτε το όφελος αυτής της υπέροχης συσκευής, του σκεύους. Καθώς ανοίγετε την πόρτα, τα αρώματα ενός υπέροχου γεύματος σας υποδέχονται, που σας γνέφουν σαν τραγούδι σειρήνας, με αποτέλεσμα να μην σκάσετε στα βράχια αλλά ένα νόστιμο δείπνο. Θα συγχαρείτε τον εαυτό σας που είχατε την πρόβλεψη να δημιουργήσετε ένα υπέροχο γεύμα!

Ένα άλλο πλεονέκτημα στη χρήση ενός σκεύους είναι η ευκολία στο καθάρισμα. Μόλις τελειώσετε το γεύμα και αφήσετε τα υπολείμματα, υπάρχει ένα κομμάτι για καθαρισμό, η εσωτερική (συνήθως κεραμική) επένδυση. Μπορείτε να αφήσετε το σκεύος αναμμένο ψηλά και να αφήσετε το νερό, με σαπούνι πιάτων, να καθίσει μέσα για μερικές ώρες και μετά να σκουπιστεί. Ένας άλλος γρήγορος καθαρισμός είναι να το ξεπλύνετε και να το βάλετε στο πλυντήριο πιάτων. χωρίς φασαρία, χωρίς φασαρία. Ο καθαρισμός του σκεύους μετά τη χρήση είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά, μειώνοντας τα μαγειρικά εργαλεία σε ένα “τηγάνι”, ένα μεγάλο κουτάλι και ίσως ένα μαχαίρι.

Για τους άνδρες, ένα σκεύος είναι πραγματικά μια αλλαγή προς το καλύτερο, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν γεύματα που θα εντυπωσιάσουν. Οι κατσαρόλες, που ονομάζονται επίσης αργές κουζίνες, δεν απαιτούν συνταγές. απλά ευρηματικότητα και επιθυμία για κάτι περισσότερο από φαγητό από ένα κουτί. Εκπλήξτε τη μαμά, τη φίλη, τη σύζυγο ή τους φίλους σας με ένα ισορροπημένο, φαινομενικά μελετημένο γεύμα που θα μοιάζει σαν να περάσατε ώρες ή μέρες για να σχεδιάσετε και να προετοιμαστείτε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *