5 λόγοι για τους οποίους τα παιχνίδια μαγειρικής εξακολουθούν να είναι δημοφιλή

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί παρά την πρόοδο των gadget gaming, τα απλά παιχνίδια μαγειρικής arcade που βασίζονται σε flash παραμένουν τα αγαπημένα πολλών νέων; Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τόσο απλοί χρόνοι του παρελθόντος μπορούν ακόμα να συναγωνιστούν πολλά νέα παιχνίδια υπολογιστή με εκπληκτικά γραφικά και σχετικά πιο ελκυστική διεπαφή χρήστη;

Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις μπορεί να είναι πολύ κλισέ, αλλά αναμφισβήτητα πολλοί θα συμφωνούσαν ότι μερικές φορές, το να είσαι απλός σημαίνει περισσότερα. Λοιπόν, εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους τα παιχνίδια μαγειρικής για κορίτσια εξακολουθούν να ταράζουν τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών.

1. Διαθέτουν φαγητό, έτσι είναι ακαταμάχητοι

Οι άνθρωποι αγαπούν να τρώνε και οι άνθρωποι αγαπούν να παίζουν παιχνίδια με φαγητό. Σκεφτείτε το Diner Dash, το Café World και άλλα παιχνίδια που περιλαμβάνουν μαγείρεμα, ψήσιμο και προετοιμασία φαγητού. Αυτά τα παιχνίδια είναι τόσο διαχρονικά όσο και η ίδια η ιδέα ότι πεινάμε ακούραστα. Υπάρχει λίγη ψυχολογία σε αυτό στην πραγματικότητα. Θυμάστε τα παλιά χρόνια που ήσασταν ακόμα μικρό παιδί και πάντα, αδιάκοπα θέλετε να παίξετε με το φαγητό σας; Αυτό εξηγεί αυτή τη γοητεία.

2. Δεν είναι Resource Hog

Αυτή η καταχώρηση είναι για τεχνικά άτομα. Επειδή πολλά παιχνίδια μαγειρικής είναι είτε απλές εφαρμογές java είτε flash στη φύση τους, είναι ελαφριά και δεν απαιτούν προδιαγραφές υπολογιστών υψηλής τεχνολογίας. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από τις υψηλές απαιτήσεις για κάρτες γραφικών και επεξεργαστή πολλών σύγχρονων παιχνιδιών.

3. Τα κορίτσια αγαπούν τα παιχνίδια που παίζονται εύκολα

Ποιος είπε ότι όλα τα παιχνίδια πρέπει να είναι εξαιρετικά προκλητικά; Μερικοί άνθρωποι παίζουν παιχνίδια για να μην έχουν πονοκέφαλο να το πω έτσι. Μερικοί άνθρωποι παίζουν παιχνίδια και δεν μπαίνουν σε συγκλονιστικούς γρίφους. Στην πραγματικότητα, πολλοί παίζουν παιχνίδια μόνο για να σκοτώσουν χρόνο, να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών μαγειρικής. σας επιτρέπουν να χαλαρώνετε αβίαστα. Έχουν πεθάνει απλά σε χαλαρώνει το παιχνίδι τους.

4. Παιχνίδια που περιλαμβάνουν μαγείρεμα είναι στην πραγματικότητα χώροι προπόνησης

Για να μην υπερεκτιμήσετε τη θέση του παιχνιδιού, αλλά το να παίξετε παιχνίδια μαγειρικής έχει στην πραγματικότητα μερικά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων είναι να εκπαιδεύσετε τον παίκτη σε μερικές βασικές δεξιότητες όπως ο συντονισμός χρωμάτων, η αίσθηση του χρόνου, ο συντονισμός των χεριών και του νοητικού συντονισμού και πολλές άλλες. Ναι, τα παιχνίδια arcade τροφίμων και συνταγών απαιτούν συχνά μόνο τη χρήση του ποντικιού, είναι μια εύκολη προσπάθεια, αλλά δεν σημαίνει ότι μπορεί κανείς να παίξει και να το ολοκληρώσει χωρίς σκέψη. Αυτά τα παιχνίδια στην πραγματικότητα αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 10 ετών, την ίδια ηλικιακή ομάδα για την οποία δημιουργούνται αυτά τα προγράμματα.

5. Αυτά τα παιχνίδια φαγητού είναι φιλικά για παιδιά και παιδιά

Για τους γονείς που ανησυχούν για τα πράγματα που βλέπουν και παίζουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο, τα παιχνίδια μαγειρικής είναι τέλεια. Το ψήσιμο κέικ, η προετοιμασία μπιφτέκι, το μαγείρεμα ζυμαρικών και άλλα είναι μόνο μερικά από τα μοτίβα που βρίσκονται εδώ, και περιττό να πούμε ότι είναι απλά πολύ φιλικά προς τα παιδιά. Δεν υπάρχει απολύτως καμία βία, κανένας υπαινιγμός ώριμου περιεχομένου και οπτικοποίησης, και καμία βρώμικη γλώσσα στα παιχνίδια μαγειρικής.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *