Ψυχρός Διαγωνισμός Easy Bake Oven

Ω Θεέ μου !!! Δεν θα πιστέψετε ποτέ αυτό που είδα στο κατάστημα παιχνιδιών τις προάλλες. Την περασμένη εβδομάδα, πήγα στα KB Toy Stores επειδή έκανα βόλτα στο Mall. Καθώς πλησίασα τα καταστήματα παιχνιδιών της KB, είδα ένα νέο gadget από τη βιτρίνα. «Χμ, τι είναι αυτό», ρώτησα τον εαυτό μου. Πλησίασα αυτό το «πράγμα» και μετά από προσεκτικότερη εξέταση ανακάλυψα τι ήταν: Ένας φούρνος.

Είναι ένας φούρνος που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μικρά παιδιά για να ψήσουν προϊόντα. Και είναι ροζ. Χμ, δεν ακούγεται γνωστό;; Αυτό δεν μοιάζει με το Easy Bake Oven??

Εδώ είναι η διαφορά: Αυτός ο φούρνος, ο μαγικός φούρνος Disney Princess Cool Bake, χρησιμοποιεί COOL αέρα για το ψήσιμο των προϊόντων. Σωστά, δεν είναι λάθος εκτύπωση, χρησιμοποιεί δροσερό αέρα, παγάκια για την ακρίβεια, για να μαγειρέψει τα προϊόντα. Ανακατεύετε λοιπόν το μείγμα ψησίματος, το βάζετε σε ένα ταψί, βάζετε το παγάκι σας στο ταψί από κάτω και περιμένετε να ψηθεί το μπισκότο σας στον κρύο αέρα. Αντί λοιπόν να πάρετε μια ζεστή πίτα, παίρνετε μια δροσερή πίτα. Δεν είναι ενδιαφέρον αυτό?? Αναρωτιέμαι τι γεύση έχει η πίτα / μπισκότο. Πάω να το δοκιμάσω. Πόσοι από εσάς πιστεύετε αλήθεια ότι το μπισκότο με δροσερό αέρα θα έχει καλύτερη γεύση από το μπισκότο ζεστού αέρα;;; Δεν νομίζω ότι θα έχει ωραία γεύση, ε;;

Πιστεύετε ότι η Hasbro γνωρίζει για αυτήν την αντιγραφή; Λοιπόν, υποθέτω ότι δεν είναι πραγματικά αντιγραφή επειδή η τεχνολογία είναι διαφορετική: ψυχρός αέρας έναντι ζεστού αέρα.

Το καλό με αυτόν τον μαγικό φούρνο Disney Princess Cool Bake είναι ότι κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι κάηκαν μόνοι τους. Ωστόσο, δεν μπορεί ένα παιδί να πνιγεί σε ένα παγάκι. Δεν μπορεί ένα παιδί να κάψει πάγο; Δεν μπορεί ένα παιδί να σπάσει κατά λάθος το δάχτυλό του στο δίσκο που κρατάει τον πάγο; Φαίνεται ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνο με το Easy Bake Oven της Hasbro που χρησιμοποιεί θερμότητα, σωστά;;;

Στο τέλος της ημέρας, οι γονείς είναι υπεύθυνοι για τα παιχνίδια που αγοράζετε. Οτιδήποτε μπορεί να είναι επικίνδυνο, γι’ αυτό χρειάζεται επίβλεψη. Μην αγοράζετε ένα παιχνίδι για τα παιδιά σας εάν δεν έχετε χρόνο να τα επιβλέπετε. Αν θέλετε να αγοράσετε στο παιδί σας ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται επίβλεψη, αγοράστε του μια από αυτές τις μεγάλες πλαστικές μπάλες και ελπίζουμε ότι δεν θα έχει μολύβδινο χρώμα πάνω του.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *