Τι έχει για βραδινό?

Πόσες φορές το έχετε ακούσει ή το έχετε κάνει ή έχετε κάνει στον εαυτό σας την ίδια ερώτηση; Αν είσαι κάτι σαν εμένα, βαρέθηκα τόσο πολύ να φτιάχνω τα ίδια παλιά πράγματα βδομάδα με την εβδομάδα. Το μαγείρεμα έγινε αγγαρεία. Είχα βαρεθεί τη μαγειρική μου όπως και η οικογένειά μου. Η μαγειρική δεν ήταν στη λίστα με τα αγαπημένα μου πράγματα να κάνω.

Το να βγεις για δείπνο είναι πάντα ωραίο. Μα αγόρι μου έγινε ακριβό! Μου αρέσει να τρώω καλό φαγητό, αλλά μισώ να το μαγειρεύω. Κι εγώ βαρέθηκα να ξοδεύω μια περιουσία για αυτό. Τότε ήταν που βρήκα το πιο εκπληκτικό βιβλίο μαγειρικής. Τώρα τα παιδιά μου ασχολούνται ακόμη και με το μαγείρεμα. Ανυπομονούν να δοκιμάσουν το φαγητό που φτιάχνουμε με το στόμα. Μαζευόμαστε όλοι μαζί για να δοκιμάσουμε νέες συνταγές. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά μου να μάθουν πώς να μαγειρεύουν επίσης.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να φτιάξετε τηγανητό κοτόπουλο Kentucky; Τώρα να είσαι ειλικρινής, δεν αναρωτιόσουν πάντα ποια είναι η μυστική συνταγή τους; Σίγουρα έχω. Τώρα ξέρω. Τι θα λέγατε για το Apple Bee’s Baby Ribs; Ή το Fettuccine Alfredo του Olive Garden με μπαστούνια ψωμιού; Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το Red Lobster’s Shrimp Diablo. Κάναμε ένα-δυο ταξίδια την εβδομάδα τουλάχιστον, στο Taco Bell. Τώρα φτιάχνουμε μόνοι μας τα Nachos και Buurito Supremes τους. Δεν ξεμένουμε ποτέ από νέες συνταγές για να φτιάξουμε και έχουν γεύση όπως ακριβώς κάνουν στα εστιατόρια. Η μόνη διαφορά είναι ότι διασκεδάζουμε πολύ περισσότερο να τα φτιάχνουμε μόνοι μας και να εξοικονομούμε ένα σωρό χρήματα για την εκκίνηση!

Αν θέλετε να μάθετε πώς να μαγειρεύετε καταπληκτικά πιάτα με ένα κλάσμα του κόστους, δεν είναι καθόλου δύσκολο να το κάνετε. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα πιστεύουν ότι είστε ο καλύτερος μάγειρας όλων των εποχών. Πιστέψτε με, το ξέρω. Όλοι οι φίλοι μου με ρωτούν για τις συνταγές και λένε ότι οι σύζυγοί τους είναι έκπληκτοι με τη μαγειρική μου. Θέλουν να είμαι η μαγείρισσα τους. Απλώς τους λέω ότι οι γυναίκες τους μπορούν να μαγειρεύουν τα ίδια φαγητά όσο πιο εύκολα μπορώ εγώ. Ή, αν θέλετε, μπορείτε να κρατήσετε το βιβλίο συνταγών σας μυστικό και να εκπλαγείτε από τη μαγειρική σας. Το μαγείρεμα μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό χόμπι αντί για σύρσιμο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *