Τα μπλέντερ βύθισης κάνουν το μαγείρεμα διασκεδαστικό και εύκολο

Ένα μπλέντερ χειρός, που ονομάζεται επίσης μπλέντερ βύθισης, είναι μια ηλεκτρική συσκευή που μοιάζει με ραβδί με τη λεπίδα ενός μπλέντερ στο άκρο. Το μεγάλο του μήκος σάς επιτρέπει να το τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα με σούπα ή σε ένα ψηλό ποτήρι για να ανακατεύετε smoothies. Ανακατέψτε το αγαπημένο σας σέικ πρωτεΐνης, φτιάξτε πρωινό σε ένα ποτήρι και φτιάξτε γρήγορα και εύκολα γεύματα με αυτή τη εύχρηστη συσκευή.

Αν σας αρέσει να κάνετε πουρέ σούπες, τότε αυτό το gadget θα πρέπει να είναι μέρος του οπλοστασίου της κουζίνας σας. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επεξεργαστές τροφίμων, αλλά είναι πολύ χρονοβόρες. Πρέπει να μεταφέρετε μικρές παρτίδες σούπας στον επεξεργαστή, να την ανακατέψετε και μετά να τη ρίξετε σε άλλο δοχείο. Είναι μια ακατάστατη δοκιμασία και έχει ως αποτέλεσμα πολλά βρώμικα πιάτα και διαρροές.

Εάν διαθέτετε ένα μπλέντερ εμβάπτισης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε το ραβδί στην αγαπημένη σας σούπα όσο είναι ακόμα στην κατσαρόλα και να πατήσετε ένα κουμπί. Τα αποτελέσματα του κανονικού μίξερ χειρός δεν συγκρίνονται. Ο καθαρισμός είναι γρήγορος και χωρίς κόπο. Δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε τον επεξεργαστή τροφίμων και να πλύνετε τα επιπλέον δοχεία που χρησιμοποιήσατε. Τα μπλέντερ χειρός πλένονται επίσης στο πλυντήριο πιάτων. Δεν πιάνει σχεδόν χώρο και χωράει εύκολα σε ένα συρτάρι.

Εάν δεν σας αρέσουν οι λεκέδες φαγητού στις συσκευές της κουζίνας σας, θα συνιστούσα να αγοράσετε μια ανοξείδωτη συσκευή κλοπής. Τα συγκροτήματα λεπίδων αποχωρίζονται στα περισσότερα μοντέλα και μπορούν να πλυθούν ξεχωριστά. Διατίθενται σε διαφορετικά εύρη ταχύτητας και ισχύος.

Πολλά από τα μοντέλα συνοδεύονται από αξεσουάρ και εξαρτήματα. Μερικοί κατασκευαστές περιλαμβάνουν ένα ποτήρι ζέσεως που περιέχει πολλά φλιτζάνια υγρού. Υπάρχουν επίσης εξαρτήματα και αξεσουάρ για χτυπητήρι και κόφτη που περιλαμβάνονται σε ορισμένα μοντέλα. Φροντίστε να αγοράσετε μια μάρκα με καλυμμένη λεπίδα. Αυτό θα αποτρέψει τα πιτσιλίσματα και τη λεπίδα από το να χαράξουν τις γλάστρες σας όπως οι παραδοσιακοί μίξερ χειρός. Ο κόφτης είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε κρεμμύδια σε λίγα δευτερόλεπτα. Οχι άλλα δάκρυα!

Ετοιμαστείτε να φτιάξετε κρεμώδη πουρέ πατάτας, μεταξένιο γλάσο για κέικ, χοντρή σάλσα, απαλό κουρκούτι για τηγανίτες και σούπα χωρίς σβόλους. Η συνέπεια και η ισχύς καθιστούν σύντομη εργασία χρονοβόρων εργασιών που γίνονται σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ένα εμβαπτιζόμενο μπλέντερ κάνει το μαγείρεμα διασκεδαστικό και εύκολο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *