Συνταγές Soul Food – 3 κορυφαίες ερωτήσεις σχετικά με το μαγείρεμα συνταγών υγιεινών τροφών ψυχής

Οι συνταγές τροφών ψυχής συνεχίζουν να διατηρούν δημοτικότητα μεταξύ των καταναλωτών. Η μεγάλη ύφεση πιστώνεται για την αυξανόμενη δημοτικότητα. Γιατί τα πιάτα έχουν τη φήμη ότι κολλάνε στα παϊδάκια ή έχουν δύναμη παραμονής. Για παράδειγμα, η κατανάλωση ενός μέσου γεύματος ψυχικής τροφής παραμένει στον μέσο άνθρωπο 2 έως 3 ώρες περισσότερο από το κινέζικο φαγητό. Και παραμένει έως και μία ώρα περισσότερο από το ιταλικό φαγητό, το οποίο ήρθε στη δεύτερη θέση σε αυτή τη μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια.

Αυτές οι συνταγές έχουν βοηθήσει πολλές αφροαμερικανικές οικογένειες να περάσουν τις πιο δύσκολες στιγμές σε αυτή την ιστορία των Εθνών. Πολλοί επαγγελματίες της ιατρικής έχουν αμφισβητήσει τις ανησυχίες για την υγεία της παραδοσιακής αυτής της παραδοσιακής νότιας κουζίνας. Γιατί; Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι, λιπαρά και θερμίδες. Αλλά όπως οι περισσότερες κουζίνες που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανησυχίες των καταναλωτών.

Τώρα η υγιεινή τροφή ψυχής είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κουζίνες. Τώρα μπορείτε να βρείτε περισσότερα εστιατόρια, κατασκευαστές τροφίμων και ακόμη και εκδότες ιστότοπων συνταγών που προσαρμόζονται σε αυτή τη νέα τάση. Με την προσφορά περισσότερων στοιχείων μενού με λιγότερο αλάτι, λιπαρά και θερμίδες, συνεχίζει να γίνεται πιο υγιεινό.

Ακολουθούν οι ερωτήσεις με τις περισσότερες προβολές για τον μήνα Αύγουστο 2010. Πολλές από τις ερωτήσεις αντικατοπτρίζουν τις ανησυχίες για την υγεία που έχουν περισσότεροι καταναλωτές σχετικά με τη διατροφή τους.

1. Ποιο είναι το καλύτερο υποκατάστατο για τη χρήση Fatback και Ham Hocks;

Η παχιά πλάτη και οι τσάντες ζαμπόν αποτελούσαν τα βασικά προϊόντα για το καρύκευμα των πιάτων ψυχής. Για παράδειγμα, λαχανικά, μαυρομάτικα μπιζέλια, φασόλια και άλλα πιάτα λαχανικών του Νότου. Όμως, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος, θερμίδες και νάτριο, πολλοί άνθρωποι έχουν στραφεί στον λαιμό καπνιστή γαλοπούλας ως μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση. Οι καπνιστοί λαιμοί γαλοπούλας έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και νάτριο, εκτός από το ότι έχουν το πλεονέκτημα ότι δίνουν στα τρόφιμα μια καπνιστή, γευστική γεύση.

2. Πρέπει να κόψω τα τηγανητά τρόφιμα λόγω ανησυχιών για την υγεία. Ποια είναι η πιο υγιεινή εναλλακτική λύση για τηγανητά πιάτα;

Μια πιο υγιεινή εναλλακτική για το τηγάνισμα είναι αυτό που ονομάζεται τηγάνισμα στο φούρνο, αυτή είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τεχνικές μαγειρέματος, λόγω των πλεονεκτημάτων που έχει για την υγεία από το τηγάνισμα. Έχει πολλά οφέλη, ειδικά για άτομα με καρδιακά προβλήματα, προβλήματα βάρους και για όσους θέλουν να τα αποφύγουν.

Αν γίνει σωστά, το τηγάνισμα στο φούρνο μπορεί να σας δώσει τα ίδια γευστικά οφέλη με το βαθύ τηγάνισμα. Για παράδειγμα, η γευστική – τραγανή υφή, χωρίς τους κινδύνους για την υγεία. Τώρα θα βρείτε περισσότερους ανθρώπους που απολαμβάνουν τηγανητό κοτόπουλο, τηγανητές πατάτες, ροδέλες κρεμμυδιού, γαρίδες και όλα τα άλλα δημοφιλή φαγητά.

3. Λατρεύω τα επιδόρπια Soul Food. Αλλά πρέπει να περιορίσω τη ζάχαρη, ποιο είναι το καλύτερο υποκατάστατο ζάχαρης που δεν έχει γεύση σαν λάδι κινητήρα;

Μία από τις καλύτερες εναλλακτικές στη λευκή ζάχαρη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα επιδόρπια είναι το νέκταρ Αγαύης ή το σιρόπι Αγαύης. Σε σύγκριση με τη ζάχαρη έχει λιγότερες ανησυχίες για την υγεία. Είναι περίπου 31% πιο γλυκό από τη ζάχαρη, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερη ποσότητα. Είναι εξαιρετικό σε μπισκότα, πίτες, τσαγκάρηδες και άλλα μέρη που κανονικά θα χρησιμοποιούσατε λευκή ζάχαρη.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης Agave έχει ελάχιστη έως καθόλου επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα ή ινσουλίνης, καθιστώντας την μια εξαιρετική εναλλακτική για την υγεία αντί της κοκκοποιημένης ζάχαρης. Μπορείτε συχνά να βρείτε την Αγαύη στην ενότητα υγιεινών τροφών των περισσότερων σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα υγιεινής διατροφής καθώς και στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές συμβουλές για υγιεινή μαγειρική σε πολλές δωρεάν ιστοσελίδες συνταγών ψυχοτροφών.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *