Συμβουλές για το σεξ για τη φροντίδα του πέους: Μαγειρεύετε στην κουζίνα

Η ποικιλία είναι το καρύκευμα της ζωής και τα μπαχαρικά ανήκουν στην κουζίνα – έτσι αυτές οι συμβουλές για το σεξ μπορούν να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική ζωή μεταφέροντας πράγματα στο δωμάτιο του σεφ. Εφόσον χρησιμοποιείται λίγη στοιχειώδης κοινή λογική για να διασφαλιστεί η φροντίδα του πέους, δεν υπάρχει κανένας λόγος που ένας άντρας δεν μπορεί να προτείνει να μαγειρέψετε – με διαφορετικό τρόπο – στην κουζίνα.

1. Τοποθεσία. Πολλοί ειδικοί σε συμβουλές για το σεξ θα συμφωνήσουν ότι η αλλαγή της τοποθεσίας όπου ένα ζευγάρι κάνει σεξ μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε κάτι «έξτρα» στη σεξουαλική του ζωή. Το σεξ στην κουζίνα είναι κάτι που πολλά ζευγάρια φαντασιώνονται, αλλά ελάχιστα ασχολούνται. Αλλά με λίγη προετοιμασία, μερικά από τα «εμπόδια» για επιτυχημένο σεξ στην κουζίνα μπορούν να αντιμετωπιστούν.

2. Εύρεση χώρου. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, ειδικά για ζευγάρια σε μικροσκοπικά αστικά διαμερίσματα, είναι απλώς η έλλειψη χώρου. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το ξεπεράσετε αυτό. Για παράδειγμα, το να γείρετε τη γυναίκα πίσω πάνω από έναν (προσεκτικά καθαρισμένο) πάγκο ή τραπέζι κουζίνας είναι μια επιλογή. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε επιτέλους εάν το σεξ σε όρθια στάση είναι μια δυνατότητα για το εν λόγω ζευγάρι. (Πρέπει να δίνεται προσοχή εδώ, επομένως μην πιέζετε πέρα ​​από τις ασφαλείς δυνατότητες.) Τέλος, το σεξ δεν χρειάζεται να περιορίζεται στη σεξουαλική επαφή. Το στοματικό σεξ με τον ένα σύντροφο στα γόνατα και τον άλλο όρθιο μπορεί να είναι τέλειο για την κουζίνα.

3. Γίνετε νόστιμοι. Και μιλώντας για στοματικό σεξ στην κουζίνα, γιατί να μην το ωραιοποιήσετε λίγο; Πολλές επιλογές φαγητού είναι στη διάθεσή σας, οπότε μπορεί να είναι η στιγμή να προσθέσετε λίγη σαντιγί ή σάλτσα σοκολάτας ή μέλι στα ιδιωτικά φαγητά ενός συντρόφου παρέχοντάς τους ταυτόχρονα ευχαρίστηση.

4. Κρατήστε το φύλο και το μαγείρεμα χωριστά. Είναι κάπως απογοητευτικό να σκέφτεσαι να συνδυάζεις το σεξ και τη μαγειρική, αλλά είναι πιο δύσκολο να το πετύχεις στην πραγματική ζωή παρά στις φαντασιώσεις. Οι κατσαρόλες και τα τηγάνια εμποδίζουν, οι φωτιές γίνονται επικίνδυνες, τα τρόφιμα καίγονται, κ.λπ. Και το μαγείρεμα γυμνό αφήνει το σώμα ανοιχτό σε κάθε είδους απρόβλεπτους τραυματισμούς. (Η σκόνη τσίλι στο πέος μπορεί να προκαλέσει μια μάλλον δυσάρεστη αίσθηση καψίματος.) Αντίθετα, ένα ζευγάρι θα πρέπει να πάρει το γεύμα στο φούρνο, να καθαρίσει από τους πάγκους και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στο να ζεστάνει τους προσωπικούς του φούρνους.

5. Εκτός από το προκαταρκτικό παιχνίδι. Το να το κάνετε ζεστό και βαρύ κατά το μαγείρεμα μπορεί να είναι πρόβλημα – αλλά το να εμπλακείτε σε ελαφρύ προκαταρκτικό παιχνίδι ενώ προετοιμάζετε το δείπνο δεν είναι απαραίτητα κακή ιδέα. (Εκτός και αν πρόκειται για χειρισμό μαχαιριών.) Το να στέκεστε πίσω από μια σύντροφο, να τυλίγετε τα χέρια του γύρω της και να τη φιλάτε στο λαιμό καθώς σοτάρει μερικά κρεμμύδια μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Ή το να αφήσετε τη γυναίκα να χαϊδέψει το πέος του άνδρα καθώς πλένει το μαρούλι για τη σαλάτα μπορεί να είναι πολύ κίνητρο.

6. Αξεσουάρ. Χρησιμοποιήστε ρούχα και εξοπλισμό κουζίνας με ευφάνταστους τρόπους. Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν βιώσει ποτέ την αίσθηση των γαντιών του φούρνου τυλιγμένα γύρω από το πέος τους. Πώς είναι να κάνεις σεξ με μια γυναίκα που φοράει ποδιά; Χρησιμοποιήστε καθημερινά αντικείμενα κουζίνας με νέο τρόπο – αλλά φροντίστε να τα καθαρίσετε καλά πριν τα επαναφέρετε στη σωστή χρήση τους.

Είτε στην κουζίνα είτε έξω, καμία λίστα με συμβουλές για το σεξ δεν είναι πλήρης χωρίς να υπενθυμίζεται ότι οι άνδρες πρέπει να διατηρούν τα μέλη τους σε καλή λειτουργική κατάσταση – και αυτό περιλαμβάνει τη διατήρηση της υγείας τους. Τακτική χρήση μιας πρώτης ποιότητας κρέμας για την υγεία του πέους (οι επαγγελματίες υγείας προτείνουν το Man1 Man Oil, το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένο ήπιο και ασφαλές για το δέρμα) μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου. Η ιδανική κρέμα θα περιλαμβάνει L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που εμπλέκεται στη διαδικασία με την οποία τα αιμοφόρα αγγεία του πέους διαστέλλονται και επιτρέπουν αυξημένη ροή αίματος όταν χρειάζεται. Η κρέμα θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει βιταμίνη C, ένα βασικό συστατικό του κολλαγόνου, το οποίο δίνει στο δέρμα του πέους τον τόνο και το σώμα του και βοηθά στην παροχή της ευελιξίας που χρειάζεται το όργανο όταν στύση.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *