Συμβουλές για το πώς να ψήσετε καλύτερα cupcakes

Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να έχετε γκουρμέ ποιοτικά cupcakes πηγαίνοντας στο αρτοποιείο και πληρώνοντας γκουρμέ τιμές, ξανασκεφτείτε το. Οι πραγματικοί άνθρωποι σχεδίασαν αυτές τις γκουρμέ συνταγές και οι πραγματικοί άνθρωποι ψήνουν τέλεια cupcakes κάθε μέρα. Αν θέλετε να ενισχύσετε την ικανότητά σας στο ψήσιμο cupcake, διαβάστε για έναν οδηγό σχετικά με το ψήσιμο cupcakes τόσο καλό, που οι άνθρωποι θα νομίζουν ότι κρύβετε έναν ζαχαροπλαστείο στο ντουλάπι σας.

Χρησιμοποιείτε πάντα τα πιο φρέσκα και ποιοτικότερα υλικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικά cupcakes μόνο εάν ξεκινήσετε με εκπληκτικά, φρέσκα, υψηλής ποιότητας υλικά.

Χρησιμοποιήστε το σωστό αλεύρι. Για τα περισσότερα cupcakes, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις είναι καλό, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αλεύρι ζαχαροπλαστικής ή κέικ για να κάνετε τα cupcakes σας ελαφριά και τρυφερά. Το αλεύρι ολικής αλέσεως είναι βαρύ και κοκκώδες και θα σας δώσει ένα πιο υγιεινό, αλλά λιγότερο από το επιθυμητό cupcake.

Χρησιμοποιήστε τις ακριβείς ποσότητες των συστατικών. Πολλοί επίδοξοι σεφ έχουν αποτύχει στην εκτέλεση μιας τέλειας συνταγής χρησιμοποιώντας κακές τεχνικές μέτρησης. (Στην πραγματικότητα, για πολλούς ανθρώπους που δεν μπορούν να ψήσουν, αυτό είναι το πραγματικό τους πρόβλημα. Δεν αφιερώνουν χρόνο για να μετρήσουν με ακρίβεια.) Ακολουθήστε τη συνταγή και μετρήστε σωστά τα υλικά σας. Είναι σημαντικό τα συστατικά να βγαίνουν σε σωστή αναλογία μεταξύ τους με βάση τη συνταγή. Επίσης, μην ξεχνάτε: Όταν μια συνταγή απαιτεί αυγά, συνήθως σημαίνει μεγάλα αυγά εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά.

Ανακατεύουμε σωστά το κουρκούτι. Ανακατεύουμε αρκετή ώρα ώστε τα υλικά να ενωθούν καλά. Διαφορετικά, μπορείτε να καταλήξετε να αλλάξετε την υφή των cupcakes σας. Η υπερβολική ανάμειξη του κουρκού συνήθως κάνει τα cupcakes σκληρά.

Χρησιμοποιήστε χάρτινες επενδύσεις στη φόρμα για cupcakes σας. Αυτό καθιστά εύκολη την αφαίρεση των cupcakes από το τηγάνι και αποτρέπει το στέγνωμα των cupcakes ενώ περιμένουν να σερβιριστούν ή να καταναλωθούν.

Προσέξτε το χρόνο ψησίματος και τη θερμοκρασία. Χρησιμοποιήστε ένα καλό, αξιόπιστο θερμόμετρο φούρνου και ελέγξτε ότι ο φούρνος είναι στη σωστή θερμοκρασία πριν ψήσετε τα cupcakes σας. Επίσης, ρυθμίστε το χρονόμετρο σε λίγα λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο ψησίματος Μόλις σβήσει το χρονόμετρο, ελέγξτε τα cupcakes για να δείτε αν είναι έτοιμα ή χρειάζονται πραγματικά τον υπόλοιπο χρόνο ψησίματος. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα υπερβολικά ψημένα cupcakes. Δοκιμάστε βάζοντας μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο ενός από τα cupcakes. Αν βγει καθαρό, τα cupcakes έχουν γίνει. Βγάζουμε τα cupcakes από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε μια συρμάτινη σχάρα.

Αν πρόκειται να διακοσμήσετε τα cupcakes σας, φροντίστε να έχουν κρυώσει εντελώς. Τα ζεστά cupcakes μπορούν να λιώσουν τα διακοσμητικά ή το γλάσο σας και να τους δώσουν μια ερασιτεχνική εμφάνιση. Ο ουρανός είναι το όριο όταν διακοσμείτε τα cupcakes σας. Τα πολύχρωμα sprinkles ή dressage δίνουν μια γιορτινή εμφάνιση χωρίς να απαιτούν πολύ χρόνο. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και αφήστε τους δημιουργικούς σας χυμούς να ρέουν όταν διακοσμείτε. Μπορεί να εκπλήξετε τον εαυτό σας.

Με αυτές τις συμβουλές ως έμπιστους συντρόφους σας στο ψήσιμο cupcakes, τα cupcakes σας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βελτιωθούν. Η πρακτική κάνει τέλεια, γι’ αυτό φτιάξτε πολλά cupcakes για να δοκιμάσετε αυτές τις συμβουλές. Όλα θα είναι επειδή είστε σε μια προσπάθεια να ψήσετε το τέλειο cupcake, φυσικά. Τα cupcakes είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες, οπότε αν ξέρετε πώς να ψήνετε και να διακοσμείτε τα νόστιμα cupcakes σας, θα σας χαρίσει αστέρι με τους φίλους και την οικογένειά σας!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *