Πώς να κερδίσετε ξανά τη σύζυγο – Πάρτε τη γυναίκα σας πίσω πριν χωρίσετε

Είναι λίγο δύσκολη η σχέση σας; Ακόμα καλύτερα αν έχετε ήδη χωρίσει ή η γυναίκα σας απειλεί να βγάλει τα παιδιά, το σπίτι, τον σκύλο και ακόμη και το πουκάμισο από την πλάτη σας. Αν είσαι εσύ, μπορώ σίγουρα να νιώσω τον πόνο σου.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να πάρετε πίσω τη γυναίκα σας, είμαι σίγουρος ότι το έχετε ξαναζήσει. Τσέκαρέ το. Πιθανότατα εργάζεστε πολλές φρικιαστικές ώρες στη δουλειά για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας σωστά; Αλλά η γυναίκα σου απλά δεν το καταλαβαίνει, νιώθει ότι δεν είσαι αρκετά εκεί για εκείνη. Η γυναίκα σας ξοδεύει όλο τον χρόνο της φροντίζοντας τα παιδιά, καθαρίζοντας το σπίτι, μαγειρεύοντας δείπνο και πλένοντας ρούχα μέρα και νύχτα.

Αλλά μάντεψε τι νιώθεις το ίδιο με εκείνη. Νιώθεις ότι δεν έχει το χρόνο να καλύψει τις προσωπικές σου ανάγκες. Όταν τα παιδιά είναι καλά και κοιμούνται και θέλετε να έρθετε σε επαφή, τι λέει; «Είχα μια κουραστική μέρα και πραγματικά δεν μου αρέσει σήμερα, ίσως αύριο» αλλά το αύριο δεν έρχεται ποτέ. Μπορείς να σωθείς ο γάμος; Θα έπρεπε να είναι; Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε ξανά τη γυναίκα.

Για να κερδίσεις τη σύζυγό σου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να καθορίσεις είναι αν αξίζει ή όχι η σχέση. Είναι πιο εύκολο να πάρεις πίσω τη γυναίκα σου αν είσαι ακόμα παντρεμένος. Αν έχετε ήδη χωρίσει θα χρειαστεί πολύ περισσότερη προσπάθεια. Είτε έτσι είτε αλλιώς χρειάζονται δύο για να κάνετε έναν γάμο και αν θέλετε να την κερδίσετε πίσω, θα χρειαστεί χρόνος και σκληρή δουλειά. Και οι δύο πρέπει να θέλετε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν. Δεν είναι μονόδρομη απόφαση, αν η γυναίκα σας έχει κάνει check out και είναι αποφασισμένη ότι δεν σας θέλει πίσω, υπάρχουν πολύ λίγα που μπορείτε να κάνετε.

Ανεξάρτητα από την ιστορία σας, πολλοί άνθρωποι μένουν σε γάμο ή σχέση λόγω παιδιών. Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό. Το πώς να ξανακερδίσετε τη σύζυγο ξεκινά με κάποιο είδος δέσμευσης και των δύο σας ότι η σχέση αξίζει να αναζωπυρωθεί.

Μετά από αυτό, πρέπει να κοιτάξετε τα πράγματα με μια λεπτή χτένα και να στοχεύσετε το πρόβλημα ή τα προβλήματα εάν θέλετε να κερδίσετε ξανά τη γυναίκα. Πολλοί πιστεύουν ότι ένα από τα μεγαλύτερα

Στη συνέχεια, πρέπει να εντοπίσετε το πρόβλημα ή τα προβλήματα σε μια σχέση. Μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις που έχουν οι άνθρωποι όταν προσπαθούν να σώσουν μια σχέση είναι ότι πιστεύουν ότι τα συμπτώματα του προβλήματος είναι το ίδιο το πρόβλημα.

Εσύ μαζί μου? Όχι. Ελέγξτε αυτό. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η απάτη ή η σχέση είναι το πρόβλημα που προκάλεσε τον χωρισμό. Ωστόσο, η πραγματική αλήθεια του θέματος είναι ότι η υπόθεση είναι το σύμπτωμα, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός πολύ βαθύτερου ζητήματος. Ίσως η ερωτική του ζωή πέθανε και κάποιος αποφάσισε να ψάξει αλλού για να καλύψει το κενό. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ίδια η υπόθεση είναι το πρόβλημα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα υποκείμενα ζητήματα ήταν το πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση ήταν έλλειψη οικειότητας.

Όταν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε βασικά ζητήματα παρά με συμπτώματα, μπορείτε να κερδίσετε ξανά τη γυναίκα.

Το επόμενο βήμα για να επιστρέψετε τη γυναίκα σας αφού έχετε εντοπίσει τα πραγματικά προβλήματα στη σχέση είναι να ενημερώσετε τη γυναίκα ή την πρώην σύζυγό σας πώς νιώθετε για τα προβλήματα. Μην της κάνετε απλώς διαλέξεις για το πώς νιώθετε. Είναι σημαντικό να ακούτε επίσης τις ανησυχίες και τα συναισθήματά της. Κρατήστε τη γυναίκα σας από το χέρι και κοιτάξτε την στα μάτια όταν μοιράζεστε τα συναισθήματά σας για τα προβλήματα στη σχέση. Αυτό θα της στείλει ένα μη λεκτικό σύνθημα ότι θέλετε να αναζωπυρώσετε τα πράγματα. Όταν η σύζυγός σας εκφράζει τα πράγματα που σας πληγώνουν ή σας εξοργίζουν, απλά να έχετε κατά νου ότι δεν το κάνει επειδή θέλει να πληγώσει σκόπιμα τα συναισθήματά σας. Αντίθετα, είναι επειδή θέλουν να προοδεύουν και να αναπτύσσονται επίσης.

Το επόμενο πράγμα που θέλετε να κάνετε για να κερδίσετε πίσω τη γυναίκα σας είναι να δημιουργήσετε ένα απλό σχέδιο για να λύσετε τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Στη συνέχεια, ακολουθήστε το σχέδιο στο Τ. Χρειάζεται η γυναίκα σας βοήθεια στο σπίτι; Βοήθησέ την! Αφιερώστε λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σας για να βγείτε ραντεβού ίσως μία φορά την εβδομάδα, δύο εβδομάδες ή μία φορά το μήνα. Εάν η επικοινωνία είναι ο ένοχος, τότε προσπαθήστε να κάνετε μια συζήτηση κατά τη διάρκεια του δείπνου ή να αφιερώσετε χρόνο μιλώντας πριν πάτε για ύπνο. Απλώς αναλάβετε δράση.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *