Πέτρινα Σετ Πιάτα και Δείπνου – Όμορφα και Χρήσιμα

Με όλη την ιστορική του αξία και τη γοητεία του για το μαγείρεμα σαν επαγγελματίας, τα πιάτα με πέτρα και τα σερβίτσια δείπνου έχουν γίνει όλη τη μόδα αυτές τις μέρες. Τα πέτρινα σκεύη είναι ένα ασφαλές υλικό για το μαγείρεμα των τροφίμων και είναι επίσης ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα είδη υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες ως σκεύος μαγειρέματος. Τα Stoneware είναι επίσης διάσημα για όλα τα καλλιτεχνικά σχέδια που δημιουργήθηκαν σε τέτοια αντικείμενα.

Δεν είναι όμως απλώς παρελθόν. Πρόσφατα η πέτρα έχει γίνει απίστευτα δημοφιλής λόγω της χρησιμότητάς της στην κουζίνα. Είτε χρειάζεστε πιάτα από πέτρα και σετ δείπνου και τα δύο είτε θέλετε να τα δοκιμάσετε επενδύοντας σε μερικά πιάτα, θα καταλήξετε να λατρέψετε αυτό το υπέροχο υλικό.

Τα πέτρινα πιάτα και τα σετ δείπνου είναι ανθεκτικά και αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο την αξία τους στην κουζίνα. Στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένα από πηλό που έχει υποστεί επεξεργασία σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες για να επιτευχθεί η όψη των αγγείων. Διατηρούν το φαγητό ζεστό για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή το υλικό έχει μια εγγενή ικανότητα να αποθηκεύει θερμότητα. Σε σύγκριση με τα πορσελάνινα και τα πορσελάνινα πιάτα, είναι πολύ πιο ανθεκτικά. Είναι λόγω της μεγάλης ποσότητας λούστρου που εφαρμόζεται στο αρχικό υλικό που κάνει αυτά τα πιάτα πιο ανθεκτικά στο θρυμματισμό και το ράγισμα.

Τα πιάτα και τα σετ δείπνου πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και είναι πολύ εύκολο να συντηρηθούν και να καθαριστούν. Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιάτα από πέτρα και στο φούρνο μικροκυμάτων! Αυτό το ένα πλεονέκτημα απλώς λύνει τόσα πολλά προβλήματα γύρω από την κουζίνα.

Μπορείτε να το διατηρήσετε με ασφάλεια στο φούρνο ή ακόμα και να το καταψύξετε αν θέλετε να αποθηκεύσετε κάτι σε αυτό. Αλλά μια προσοχή κατά την κατάψυξη σε πέτρινα σκεύη – πρέπει να δίνεται προσοχή όταν βγάζετε το δοχείο από την κατάψυξη. Εάν υπάρξει υπερβολική απότομη αλλαγή θερμοκρασίας, τα πιάτα είναι πιθανό να σπάσουν. Για να αποφύγετε αυτό, συνιστάται να βγάλετε το πιάτο από την κατάψυξη και να το αφήσετε στην άκρη για λίγα λεπτά πριν το βάλετε στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων.

Τα σετ φαγητού από πέτρα είναι τέλεια για μια ελκυστική διακόσμηση και είναι πολύ οικονομικά και ανθεκτικά.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *