Κορυφαία νόστιμα ινδικά πιάτα που πρέπει να μάθετε να μαγειρεύετε

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το ινδικό φαγητό και τη μαγειρική, η ινδική κουζίνα σήμερα είναι από τις κορυφαίες και πιο δημοφιλείς κουζίνες στον κόσμο. Σήμερα δεν θα εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι κάθε πόλη και κάθε πολιτεία έχει μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων για να διαλέξετε, όλα ειδικευμένα στο σερβίρισμα της καλύτερης ινδικής κουζίνας. Ακόμη και κάθε σπίτι αρχίζει να έχει τις δικές του ιδιαίτερες ινδικές συνταγές. Το ινδικό φαγητό είναι παγκοσμίως γνωστό λόγω της νόστιμης, ξεχωριστής και ποικίλης γεύσης του. Προσφέρουν τόση ποικιλία που υπάρχουν κυριολεκτικά πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Η ξεχωριστή και ιδιαίτερη γεύση των ινδικών πιάτων πηγάζει από το πώς εκτιμάται η μαγειρική στη χώρα από την οποία προήλθαν οι συνταγές. Στην Ινδία, οι άνθρωποι θεωρούν τη μαγειρική και τις ινδικές συνταγές ως τέχνη και ως μια μορφή κληρονομιάς – κάτι που μπορεί να μεταδοθεί από γενιές σε γενιές. Τα μυστικά που καλλιεργούνται στο σπίτι στις συνταγές ινδικών φαγητών διδάσκονται από τις γιαγιάδες στις μητέρες και από τις μητέρες στις κόρες. Στην πραγματικότητα, τα τρόφιμα στην Ινδία θεωρούνται σοβαρή επιχείρηση. Σήμερα, ορισμένα μέλη του νοικοκυριού στην Ινδία το κάνουν καλό να μαγειρεύουν. Αν κάποιος δεν είναι απασχολημένος με την προετοιμασία του φαγητού, είναι απασχολημένος με τον προγραμματισμό της επόμενης συνταγής που θα ετοιμάσει!

Εκτός από την πλούσια κουλτούρα για την υποστήριξη της ινδικής κουζίνας, ένα άλλο πράγμα που κάνει την ινδική κουζίνα και το μαγείρεμα τόσο δημοφιλή είναι η έλλειψη δυσκολίας στην προετοιμασία. Εάν πιστεύετε ότι το μαγείρεμα ινδικού φαγητού είναι δύσκολο και δύσκολο, τότε σίγουρα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Ακολουθώντας τις ινδικές συνταγές μαγειρικής είναι εύκολο. Είναι εύκολο να προετοιμαστούν, και υπάρχουν ακόμη και πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι, η ινδική κουζίνα έχει περισσότερα από το λάδι, το ψυχρό και το κάρυ! Αλλά φυσικά, τα ινδικά πιάτα είναι γνωστά ως πικάντικα. Για παράδειγμα, οι συνταγές τροφίμων Andhra είναι δημοφιλείς επειδή έχουν μια πλούσια, πικάντικη γεύση. Μερικά από τα καλύτερα ή τα δέκα καλύτερα νόστιμα ινδικά πιάτα που πρέπει να μάθετε να μαγειρεύετε περιλαμβάνουν: Ugadi Pachadi, Vadiyalu, Mamidikaya Pulihora, Vankaya Pachadi, Gongura Mutton, Charupodi, Verusenaga Podi, Kottimeera Pachadi, Aratikaaya Masala Pulusu και Mamidikaya Pulihora.

Τα παραπάνω δέκα νόστιμα ινδικά πιάτα που πρέπει να μάθετε να μαγειρεύετε ανήκουν στις συνταγές φαγητού της Άντρας. Εκτός από τις δέκα συνταγές ινδικών τροφίμων που αναφέρονται, μερικές από τις άλλες σημειωμένες συνταγές που ανήκουν στην κουζίνα της Άντρας περιλαμβάνουν τσάτνεϊ, επιδόρπια, τουρσιά και μπιριάνι. Τα ινδικά πιάτα παραπάνω σερβίρονται με ρύζι. Το ρύζι στην ινδική κουζίνα διατίθεται σε μεγάλη, πλούσια ποικιλία. Το ρύζι μαγειρεύεται με κρέας, λαχανικά και μπαχαρικά.

Πράγματι, υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γνωρίζετε για το ινδικό φαγητό και πώς να μαγειρεύετε ινδικές συνταγές. Μπορείτε ακόμη και να βρείτε τη δική σας λίστα με τα δέκα κορυφαία νόστιμα ινδικά πιάτα που πρέπει να μάθετε να μαγειρεύετε! Εάν σας αρέσει να τρώτε ινδικό φαγητό, τότε είναι καιρός να απολαύσετε επίσης το μαγείρεμα και την προετοιμασία ινδικών συνταγών.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *