Η Αμαρυλλίς της Χαβάης αγαπά να μαγειρεύει "Συνταγές για τη ζωή"

Η Αμαρυλλίς της Χαβάης λατρεύει να μαγειρεύει και να προετοιμάζει πάρτι και να διασκεδάζει για άλλους. Μπορεί να είναι δείπνο για δύο ή πάρτι για πενήντα. Μπορεί να αντέξει. Οι περιπέτειές της στην κουζίνα ξεκίνησαν σε ηλικία δώδεκα περίπου. Μια φορά της ζήτησαν να ξεφλουδίσει ένα κρεμμύδι στο σπίτι μιας φίλης. Δεν ήξερε πώς, αλλά έμαθε γρήγορα.

Με τα χρόνια ήταν πολύ δεκτική στο να μάθει για τις μαγειρικές τέχνες. Λατρεύει τη χαρά της μαγειρικής και την όμορφη παρουσίαση του φαγητού. Το Amaryllis του αρέσει να διαβάζει βιβλία μαγειρικής και να περιηγείται σε περιοδικά για συνταγές και ιδέες. Τα αποθηκεύει στα βιβλία των ονείρων της για μελλοντικές δυνατότητες. Είναι τόσο σημαντικό να οραματίζεσαι και να πιστεύεις στις δυνατότητες. Αν μπορείς να φανταστείς και να πιστέψεις κάτι δυνατό, μπορείς να το πετύχεις.

Ονειρευτείτε το λοιπόν, ό,τι επιθυμείτε και βρείτε εικόνες ή συνταγές για να το πραγματοποιήσετε. Κοιτάξτε τα συχνά για να περιβάλλετε τον εαυτό σας με διεγερτικές ιδέες και ομορφιά στο υποσυνείδητό σας. Όταν οι άνθρωποι λένε στην Αμαρυλλίς ότι δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, σκέφτεται, Θεέ μου, το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι τα βασικά της μαγειρικής για να φτιάξεις υπέροχα γεύματα δημιουργικά και εύκολα. Αυτό που τρώμε καθορίζει τόσα πολλά για εμάς. Η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής μας εκφράζονται από τον τρόπο που προετοιμάζουμε το φαγητό μας. Οι άνθρωποι είναι τόσο απασχολημένοι με τη φροντίδα των επιχειρήσεων που πολλοί φαίνεται να χάνουν τη χαρά της μαγειρικής, επιλέγοντας fast food όταν τα σπιτικά είναι πολύ καλύτερα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να μάθουμε, όλοι μπορούμε να γίνουμε σεφ στο σπίτι.

http://www.amaryllisofhawaii.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *