Επιλογές συστήματος ασφαλείας σπιτιού – Κάμερες ασφαλείας

Οι εισβολές στα σπίτια είναι ο εφιάλτης κάθε οικογένειας και αυτές οι τρομακτικές ληστείες και επιθέσεις λαμβάνουν χώρα σε όλη τη χώρα. Πολλές οικογένειες αναζητούν συστήματα ασφαλείας που τους δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας. Οι κάμερες ασφαλείας γίνονται πιο συνηθισμένες καθώς η τεχνολογία γίνεται πιο προσιτή. Ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν επιλέξει ψεύτικες κάμερες ασφαλείας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν το έγκλημα, αυτές οι φθηνές συσκευές δεν είναι καλές εάν συμβεί ένα πραγματικό έγκλημα.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το νούμερο ένα αποτρεπτικό μέσο κατά των εισβολών στο σπίτι είναι μια κάμερα ασφαλείας στο σπίτι. Οι διαρρήκτες δεν θέλουν να πιαστούν. Εάν δουν μια κάμερα ή μια πινακίδα που υποδεικνύει ότι λαμβάνει χώρα παρακολούθηση βίντεο, οι εγκληματίες πιθανότατα θα μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες σπιτιού να δουν ποιος είναι στην πόρτα πριν την ανοίξουν. Ορισμένα συστήματα διαθέτουν μια αμφίδρομη συσκευή ήχου που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού να μιλήσει σε όποιον βρίσκεται στην άλλη πλευρά της πόρτας. Άλλα συστήματα παραδίδουν ένα ηχογραφημένο μήνυμα σε οποιονδήποτε δεν επιτρέπεται να εισέλθει. Αυτό λειτουργεί καλύτερα από μια απλή αλυσίδα ασφαλείας στην πόρτα, την οποία ένας ισχυρός διαρρήκτης θα μπορεί να σπάσει και να μπει μέσα σε ένα σπίτι.

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να παρακολουθούν το σπίτι τους ακόμα και όταν δεν είναι σπίτι. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να δουν τα σπίτια τους σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα ή PDA που είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι ιδανικό για παραθεριστές που θέλουν να παρακολουθούν στενά την ιδιοκτησία τους ή άτομα που διαθέτουν εξοχική κατοικία σε άλλη πόλη ή πολιτεία. Οι γονείς εκμεταλλεύονται επίσης τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού για να ελέγξουν τα παιδιά τους που μπορεί να επιστρέφουν μόνα τους από το σχολείο. Οι μαμάδες μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά τους στην οθόνη ενώ βρίσκονται σε άλλο χώρο του σπιτιού και μαγειρεύουν δείπνο ή καθαρίζουν.

Αν συμβεί το χειρότερο, θα αποτυπώσουν το γεγονός σε κασέτα. Εάν ένας ιδιοκτήτης σπιτιού δεν είναι στο σπίτι και συμβεί κάτι, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα λάβει μια ειδοποίηση μέσω email. Και αν ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μάθει μέρες αργότερα κάτι μπορεί να έχει ληφθεί, οι περισσότεροι καταγράφουν δραστηριότητα έως και ενός μήνα. Με όλες τις πρόσφατες αναφορές κλοπών και βίαιων εγκλημάτων που συμβαίνουν στο ένα μέρος όπου οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι ασφαλείς – χρειάζονται κάμερες ασφαλείας στο σπίτι τους. Κανείς δεν θέλει να είναι το επόμενο θύμα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *