Δωρεάν Συνταγή Ακατέργαστων Τροφίμων – Η Καλύτερη Ακατέργαστη Συνταγή Πίτας Βατόμουρου ή Βατόμουρου

Αν ψάχνετε για μια υγιεινή εναλλακτική για τις μαγειρεμένες πίτες με μούρα ή ακόμα και τα μαγειρεμένα επιδόρπια που είναι γεμάτα με ανθυγιεινά λίπη και σάκχαρα, γιατί να μην δοκιμάσετε τη συνταγή μου με ζωντανή, δωρεάν, εύκολη, ωμή πίτα μούρων. Πολλοί άνθρωποι σταδιακά αλλάζουν από τα μαγειρεμένα επιδόρπια και τα μαγειρευτά φαγητά που προκαλούν τόσα πολλά από τα προβλήματα υγείας μας σήμερα. Δεν έχει σημασία αν είστε ωμά τρόφιμα ή τρώτε την τυπική αμερικανική διατροφή? Θα λατρέψετε αυτή τη συνταγή ωμής πίτας με μούρα και να ξέρετε ότι κάνετε το σώμα σας καλά στη διαδικασία.

Στην πραγματικότητα, η παρασκευή μιας ωμής πίτας με μούρα δεν απαιτεί ενεργοποίηση του φούρνου και μπορεί να γίνει σχεδόν σε λίγα λεπτά. Έχω συχνά χρονομετρήσει τον εαυτό μου και μπορώ να φτιάξω αυτήν την πίτα σε δέκα λεπτά ή λιγότερο αν τα υλικά είναι συναρμολογημένα. Εξοπλισμός: επεξεργαστής τροφίμων.

Αυτή είναι η δική μου δημιουργία, μια από τις πολλές συνταγές για χορτοφάγους, vegan και ωμά τρόφιμα που έχω αναπτύξει και δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ως ωμό φαγητό – τρώγοντας ωμές τροφές, έχοντας θεραπεύσει τον εαυτό μου από καρκίνο του μαστού, ινομυαλγία, αρθρίτιδα και λοιμώξεις του κόλπου. με πολλές άλλες παθήσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρούστα πίτας για δεκάδες άλλους τύπους συνταγών ωμών φαγητών ή ζωντανές πίτες, συμπεριλαμβανομένης της ωμής ή ζωντανής μηλόπιτας. Έχω πειραματιστεί με δεκάδες παραλλαγές και έχω δοκιμάσει διάφορα υλικά, αλλά έχω διαπιστώσει ότι αυτή η συνταγή ωμής πίτας βατόμουρου ή βατόμουρου είναι η καλύτερη, πιο γρήγορη και εύκολη συνταγή. Στην πραγματικότητα, εάν πρόκειται να έχετε παρέα, μπορείτε να ετοιμάσετε αυτή τη δωρεάν συνταγή διατροφής με ωμές τροφές σε χρόνο μηδέν.

Helen’s Best Raw Berry Pie – τα συστατικά: 12 βιολογικοί χουρμάδες medjool, 1 φλιτζάνι ωμά πεκάν, 4 φλιτζάνια φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα, βατόμουρα ή boysenberries και 2 μπανάνες.

Για την κρούστα βάλτε 1 φλιτζάνι ωμά πεκάν σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και αλέστε μέχρι να ψηθούν. Προσθέστε 8 βιολογικούς χουρμάδες medjool χωρίς κουκούτσι και επεξεργαστείτε μέχρι να αναμειχθούν αρκετά καλά. Τοποθετήστε σε ένα πιάτο πίτας 9 ιντσών.

Για το συνδετικό ανακατέψτε δύο μπανάνες, 8 μούρα περίπου για χρώμα και 4 χουρμάδες medjool σε έναν επεξεργαστή τροφίμων – χρησιμοποιήστε τον ίδιο επεξεργαστή τροφίμων – δεν χρειάζεται να το πλύνετε. Αφαιρέστε σε μεγάλο μπολ και διπλώστε προσεκτικά σε 4 φλιτζάνια φρέσκα ή κατεψυγμένα ή μερικώς κατεψυγμένα βατόμουρα, boysenberries ή βατόμουρα. Απλώστε το μείγμα μούρων-δεσμευτικού πάνω από την κρούστα. Διακοσμήστε με boysenberries ή βατόμουρα γύρω από την άκρη της πίτας. Διατηρώ ψυχρόν.

Αυτή η ζωντανή ή ωμή πίτα μούρων είναι μια αγαπημένη της οικογένειας και έχω σερβίρει πολλές φορές σε παρέες που δεν γνωρίζουν ότι τρώνε κάτι υγιεινό που περιέχει όλα τα ζωηρά θρεπτικά συστατικά – τίποτα μαγειρεμένο.

Αυτή η πίτα είναι πολύ καλή και με boysenberries. Μπορείτε επίσης να κόψετε λίγο φρέσκο ​​ακτινίδιο στην κορυφή ή άλλα φρούτα που δεν θα αποκτήσουν χρώμα.

Ένα ωραίο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη διόρθωση οποιασδήποτε συνταγής ωμού φαγητού είναι ότι μπορείτε να εξαλείψετε, να αντικαταστήσετε ή να προσθέσετε υλικά εύκολα και θα εξακολουθεί να έχει νόστιμη γεύση! Σε αυτήν τη συνταγή διατροφής για vegan ή ωμές τροφές – μπορεί να έχετε μόνο μία μπανάνα στη διάθεσή σας για παράδειγμα ή μπορείτε να φτιάξετε τη μισή συνταγή. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα πεκάν με ένα μείγμα από μισό φλιτζάνι πεκάν και μισό φλιτζάνι καρύδια ή όλα τα καρύδια.

Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου έχετε τόνους άγρια ​​βατόμουρα, μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την πίτα για πένες. Διαλέξτε βατόμουρα φθηνά το καλοκαίρι και παγώστε τα για χρήση όλο το χρόνο, αν και τα φρέσκα μούρα είναι πάντα τα καλύτερα. Μπορείτε να φτιάξετε ωμές πίτες με μούρα με αυτή τη δωρεάν συνταγή με ωμές τροφές όλο το χρόνο και θα νιώσετε καλά, καθώς ξέρετε ότι έχετε σερβίρει στους φίλους και την οικογένειά σας κάτι που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την υγεία τους και θα τους βοηθήσουν να χάσουν βάρος, αν χρειαστεί.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *