Έξι τρόποι για να προσθέσετε μπαχαρικά στα δείπνα με αλουμινόχαρτο

Τα δείπνα με αλουμινόχαρτο ήταν ένα αγαπημένο γεύμα στη φωτιά για πολύ καιρό. Είναι δημοφιλείς επειδή μπορούν να παρασκευαστούν νωρίτερα πριν φτάσετε στον προορισμό σας για κάμπινγκ, μπορούν να τεθούν στη φωτιά για να μαγειρέψουν ενώ κάνετε άλλα πράγματα και δεν χρειάζονται πολύ καθάρισμα.

Τα δείπνα με αλουμινόχαρτο μπορεί να είναι αρκετά βασικά. Συχνά αποτελείται από χάμπουργκερ, λαχανικά και μερικά καρυκεύματα. Μπορούν να μαγειρευτούν όλο το χρόνο, γιατί ακόμα κι αν έχει πολύ κρύο έξω για να τα ψήσετε σε φωτιά, μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα βάλετε στο φούρνο της κουζίνας σας.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για να προσθέσετε μερικές διαφορετικές γεύσεις στο βασικό σας δείπνο με αλουμινόχαρτο:

  1. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά κρέατα αντί για χάμπουργκερ. Η μπριζόλα, το κοτόπουλο και το kielbasa θα σας προσφέρουν ένα εντελώς διαφορετικό δείπνο με αλουμινόχαρτο.
  2. Το να μαρινάρετε τα κρέατα πριν τα προσθέσετε στο δείπνο με αλουμινόχαρτο μπορεί να προσθέσει επιπλέον γεύση.
  3. Δοκιμάστε διαφορετικά μπαχαρικά ή καρυκεύματα. Προσθέστε το μείγμα σούπας κρεμμυδιού στο δείπνο με αλουμινόχαρτο. Χρησιμοποιήστε σκελίδες σκόρδου, Mrs. Dash ή σκόνη τσίλι. Πιθανότατα έχετε μια ποικιλία από καρυκεύματα στη δική σας κουζίνα. Δώστε τους μια δοκιμή.
  4. Τι θα λέγατε για τα υγρά καρυκεύματα; Το Heinz 57, η σάλτσα μπριζόλας A1, η σάλτσα teriyaki ή το ιταλικό dressing θα δώσουν στο δείπνο σας με αλουμινόχαρτο μια νέα γεύση.
  5. Τα φρούτα μπορούν να είναι μια εξαιρετική προσθήκη. Δοκιμάστε ανανά με κοτόπουλο, φέτες λεμονιού με ψάρι ή φέτες μήλου με χοιρινό.
  6. Οι σούπες μπορούν να βοηθήσουν να δώσουν επιπλέον γεύση. Δοκιμάστε να προσθέσετε κρέμα κοτόπουλου, κρέμα μανιταριού, ξηρά μείγματα σούπας ή θρυμματισμένο μπουγιόν είναι όλα εξαιρετικά για να τα χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε γεύση.

Τα δείπνα με αλουμινόχαρτο είναι υπέροχα όταν κάνετε κάμπινγκ. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν να φτιάξουν το δικό τους δείπνο. Μπορείτε ακόμη και να τα φτιάξετε εκ των προτέρων και να τα έχετε έτοιμα όταν φτάσετε στο κάμπινγκ σας. Δοκιμάστε μερικές από αυτές τις προτάσεις για να εμπλουτίσετε τα δείπνα με αλουμινόχαρτο!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *